Mindful Dinner + Yoga Nidra

13 januari 2023

Mindful Dinner

Een combinatie van Yoga Nidra & een Mindful Dinner!

Tijdens de yoga Nidra sessie van Iris mag je heerlijk gaan ontspannen. Je keert op een hele fijne manier met je aandacht naar binnen en maakt zo de connectie met jouzelf. Vanuit die plek noem je jouw intentie.

Zo plant je een zaadje in je hart van iets dat je heel graag in je leven wilt verwelkomen. In die rust en ontspanning kun je loslaten wat je niet meer nodig hebt en je weer helemaal opladen. Yoga nidra brengt je in het hier en nu, er echt ZIJN.

Nadat je tijdens de yoga nidra sessie de connectie met jezelf bent aangegaan is het tijd om de verbinding met elkaar aan te gaan tijdens het mindful dinner.

Het diner wordt verzorgd door Eva van retreat food.  Eva werkt met onbewerkte, plantaardige en biologische producten. Met de beste ingrediënten en de kennis over plantaardige voeding verzorgt Eva een heerlijk diner.

Een avond dat volledig in het teken staat van de verbinding met jezelf én met elkaar, want in onze ogen is er niets zo verbindend dan samen genieten van een heerlijke maaltijd.

Details:

Mindful Dinner
13 januari 2023
19.00 – 22.00 uur
€85,- p.p.

Locatie De Zendo in Nijmegen
De Zendo bevind zich direct achter het entree van Museumpark Orientalis, een prachtig park van ruim 100 ha. Het adres Profetenlaan 2, Heilig Landstichting.

  • Tijdens het event schenken wij geen alcohol
  • Bij verhindering geven wij geen geld terug, wel is het mogelijk om het kaartje door te geven aan iemand anders.
  • Eventuele dieetwensen kan je doorgeven door een mail te versturen naar : info @ debourgondischehippie .nl

13 januari 2023

Mindful Dinner

relax

Tickets Mindful

dinner

Connected

Food