Products Loved

by Ukiyo In Flow

In deze shop vind je producten waar ik graag mee werk tijdens mijn sessies, lessen en retreats. Ik gebruik ze echt allemaal zelf en ben er oprecht fan van. Vandaar dat ik ze hier in deze shop jou ook wil aanbieden. 

 

Our Products

Slow Down Card Deck by Monday

De MONDAY Slow Down carddeck bevat 32 op de natuur geïnspireerde inspiratiekaarten en één instructiekaart. De instructiekaart geeft uitleg hoe je de Slow Down cards gebruikt en ze kunt vertalen naar je dagelijks leven. Je ontvangt de kaarten in stevig kartonnen doosje met deksel.

Prijs: € 34,-

Ps Volg je de Yoga Nidra lessen of ben je bij een van de retreats geweest? Laat het me weten want dan krijg je een speciale korting code. 

MONDAY Slow Down journal

Met deze MONDAY Slow Down journal breng je focus aan op wat voor jou belangrijk is en neem je de regie over je eigen leven terug. Door de Slow Down Journal 52 weken per jaar te gebruiken, creëer je wekelijks een waardevol slow down-moment voor jezelf. Met slechts 20 minuten journallen per week ervaar jij de rest van de week meer rust en focus.

Wat levert de Slow Down Journal jou op?

  • Je brengt meer focus aan in je leven
  • Je beleeft je dagen veel bewuster
  • Je past selfcare toe op een praktische manier
  • Je creëert meer tijd voor wat jij belangrijk vindt
  • Je laat dingen die energie slurpen makkelijker los

Er zitten veel fijne extra’s in. Zo leer je over leven volgens de maanfases, kun je een vision board toevoegen en is er per kwartaal ruimte voor reflectie op alle onderdelen van je leven.

Prijs: € 34,-

Ps :Volg je de Yoga Nidra lessen of ben je bij een van de retreats geweest? Laat het me weten want dan krijg je een speciale korting code.

 

Treatment for

slow down

Stilte, Slow Down, naar binnen keren….

Om echt tot rust te komen is Yoga Nidra een hele fijne en toegankelijke manier. 

Tijdens de sessies en retreats maak ik gebruik van tools waarmee je die stilte nogwat langer kunt vasthouden, of je er aan herinneren dat moment voor jezelf te creeren.

Binnenkort volgen hier nog meer producten.

Wat kun je verwachten?

oa heerlijke sprays van Rock Your World en mooie kristallen.

Wil je die nu vast bestellen? Neem gerust contcat met me op.